Wednesday, May 4, 2011

Hary yaag amat memenatkann --,-

Heyy youu all , dh bape tahuun agaknye aku tak bukakblog nie . berhabukk dah aku tengok siaan ngak kauu blog , pukol owner blog koe nie sbb dh lupaa kt kauu , hahaXD mcm lha ad kuasaa : P

Hary nie aku rase mcm nak pengsan manee taknyer maeen badminton tak berhenty . pastuh kene balig bola tinggy2 pulak tuuh . sape suroh koerag tak bawa raket ? dh tahuu hary nie ade permainan kauu buad bodoh jeah .

Naseb baek lha ceekguu SMKCC baeek baeek belaka , adelah bape puloh raket kt dlm stor sukann . bilaa tak cukop raket buat lha mukaa poyo dea terheggerh-heggeh nk mintak raket kt akuu sbb aku bawa raket . kauu pkir aku kasik ur ?

Dah lah raket akuu , bila ad kt tangaan akuu , hurmm byebye jelahh . hahaxD . tapy aku tak delah sekejaam tuh . 'astagfirullahalazim' akuu nie baek cume sekejap jelahh . nt aku amek balek raket aku tuh . huhu .

Akuu dh ar pki tudong pastuh pki baju polis yg t-shirt tuh perh , x dpt dbyangkan . akuu ape kisah aaku togelkan keplaa akuu . rambuut aku dh mcm hapee ntah lantak kauu ur rambut . janjii aku dpt maeen badminto , kihkih kih . .

Pastuh dh peluuh msety ar nak airr , aku punye air dh tinggl botol je . aku mintk mmbe aku dgn muka selambenyee , haha biasalah tuh kaau mcm lha tak biasaa . bohog ur kalau kauu tak penah buad len lah kalau koe memang x buad , it's okaay .

Locegg bunyii . kriig , kriigg . . . dh pukol 4 apelagy balek ar takkan ar nk tinggal kt sekola pulak koe pkir aku nie apee ? aku ad rumah ar . balek jeh rumahh , beg entah ke manee aku pun ntah ke manee . hot gylaa . bajuu aku basah kuyuup mcm basuh bajuu . gylahh lahh HEHE . mandyy gune shammpu and onnline :) huhu .

dah ur penat mulot aku membebel , mataa pun dh kuyu nie . belom tidoe lagyy , harap citaa asku koerag suka bacaa , yerr . boiboyy (: