Thursday, October 27, 2011

Family Day

Assalamualaikum peeps , Sorry dah lame tak post hehek xD . Ingat tak harituh zana ad bgtahu yg zana nak pergi satu tempat ? Ingat tak , ingat tak ? Zana pergi Gambang lah mase tuh ade Family Day dong semuanya pekerja JKR pergi tiadaa paksaan pun .Best lah jugak dh teguk gmbr-2 dlm facebook zana ? Belum or tak add zana lagi nih ? Nahhh nih Fb zana http://www.facebook.com/zana.faisal . Gambar takdelah banyak sngat . Zana pergi hari sabtu and ahad 2 hari jeh 22-23 oktober . Kayy mase malam sabtu tuh zana kena menari with membe zana yg masuk tarian saja-saja suka , temanyea 1 Malaysia so , kenalah pakai bju india , cina melayu . Zana pakai baju india dh macam minachi betul seyh , Hahaha . Mase masuk dewan tuh ramai gyla lah teguk kitaorang mak aihh :/ zana tak pandang deaorang langsong pandng straigh jeh macam muka toya , hahaha xD . Lepastuh , esok harinya ad pertandingan mewarna sape masuk Free Colour Swans 36 batang , sape taknak beb ? zana pun masuklah cos nak amek colour jeh bukan nak menang pun . Zana warna men cincai jeh lagipun takde mood lah . Lepas pertandingan mewarna masuk cari harta karun pulak dibahgikan 4 kumpulan 2 kumpulan utk lelaki dan 2 kumpulan utk perempuan . Satu kumpulan ad 6 orang . Yang bestnyaa dpt JOHAN tuhh , hihi . Daptlah Milo 2 kg lebih yg paling suka mak and ayah lah tkyah beli milo lagi haha , boleh simpann . Kol 11:30am dh checkout and terus g Taman Tema pastuh mamat nih dtg and ajak g mandi , pastuh zana cakp nk checkout dulu dea temanlah zana hahaha . Pastuh mamat tuh ajk g mandi tp zana takde dea punye tiket utk masuk cos ad kt ayah . Zana cri ayh tak jumpa haih :/ pastuh ayh dtg suruh nek keta takde harapan nak naeik keretaapi dgn mamat nih ,bukan kitaorng jeh ad lagi 1 psngn nih membe zana jugak haha . Bila smpi Taman Tema tak sangka serempak pulak sampai hahaha . Pastuh mak and ayh lambt zana mamat tuh ad membe zana wif bf kuts xP jalan sesama . Zana jln ngan mamat tuh bapak ahh , dh mcm couple haha . Pastuh sampai sana tempat yg kami mandi dulu dekat air yg omabak-2 tuh , mak aihh mesra gylaa ahh . Mamat tuh zana suka dengki dea bila dea berenang zana tolak kepala dea haha , So funny :') First pakai pelampung pastuh kali kedua dh tak pakai dah , berlagak berani siked hehek ;) Bestt lepak ngan diorang bukannyea selalu ad Family Day nih xP Pastuh dh mandi kol 5 ptg dh kena balek Segamat balek . Memang penat lah masuk jeh kereta zana and adek-2 zana semua dh membongkang , haha . Nih 1 Gambar zana post , penat lah nk letak gmbr bebanyak . Okaylah guyss nak kol 6 nih zana nk solat asar and waiting cerita Nada Cinta Byeeee .



zana pakai baju warna pink tuh , yg 2 lagi tuh jadi amoi hehek .