Tuesday, December 20, 2011

Malam tadi




Hi , Salam 1 Malysia. Hee , semalam zana takleh nak tidur pulak dlm kol 1 lebih agaknye tak tidur . Ingatkan tak tidur petang , malam nanti tidur awal tapi lain pulak jaadinyaa , haha. Pastuh taktahu nk buadpe tengoklah cerita mak dgn adek dh tidur . Ayh tak balek-II lagi , sekali tertekan 131 (CITRA) Kn cerita hantu kalau memalam gini , so zana cept-II tukar channel hoho. Kang muncul kat sebelah kang mne lah tahu hihi.Semalam kan zana berkayuh basikal so tak sempat lah tengok Nada Cinta yg 1/2 sbelum tuh , zana pun tengoklah .

Dh lah malam tuh tak makan , bukak jeh tudung saj , hurmm tinggal pinggan jeh . Sbb mak ingat zana taknak makan lagi agaknyea cos zana memang tak makan malam . Ntah tibe-II berdering pulak perut nih , haha. NadaCinta pun baru start ke hulur-hilir lah zana . Kjp g dapur kjap g teguk tv haha. Zana makan maggi jeh huhu . Hbes masakan tuh jeh yg zana Arif haha. Tak lama tuh ayh pun balek , dea pun join tengok cerita sekali . Bila dh habes cerita tuh zana bukak balek cerita hantu sbb taklah takut sebb ada ayah . Bila zana dgn ayah tengok cerita tuh , cerita nyea lmbt pulak keluar hantunyaa. Ayh pun masuk bilik dh tinggal zana sesorang situu , hantu pun baru muncul . Memang siott ahh dh lah menyeramkan pulak , then zana tutup mata smbil tukar channel haha . Cool kan? hewhew.

Pastuh , bosan ahh. Terus tutup tv. Dan memaksa mata utk tutup.So, zana dikejutkan oleh emak utk solat subuh . Then zana solat lah. Pastuh mak tak kasi tidur balek , cause suruh basuh pinggan. Zana buat don't know jeh.Zana g bilik air and ambil air sembahyang pastuh g bilik kunci pintu , hhaha . Smbung tidur , hihi. Zana ckp dlm hati "dh lah hbeskan lauk , pastuh nak suruh basuh pinggan pulak" jahat tak zana? haha zana tengah ngantuk mase tuh , hihi. Pastuh bngun tidur ingatkan dh lps dri hukaman tuh tp kena jugak . Hmm , naseb betul takpelah anak dara lah katekan. I do it Mum :> Okelah guys , pergi sarapan sana . kbai.