Friday, January 20, 2012

Morning


Assalamualaikum dan selamat pagi. Pagi lg ker? Dh nk masuk tengahari dah haha:D buadape jea tuh? mesti tgh buat homework en? Haha ke bru bngun tidur sambil lap air liur hee. Yg dh siap homework tuh dh boleh enjoy dah, jelouse lahh! Malas betul nk buat homework bnyk kerja yg buat kt buku kerja pastuh buku kerja tuh kn ade jawapan , cekgu dh suruhkan koyak. Nk taknak kenalah koyak , kalau tk koyak pun conferm cekgu cek punya lah sbb kertas jawapn tuh kena tulis name sekali kalau yg tkde name tuh kiranye belum hntr lagi lah. baru nk tiruu , takpelah kt buku teks ade jawapan tapi lmbt lah skit kena belek-II muka surat tuh lambat betul , kalau tiru jawapan lajuu betul , boleh siapkan homework dlm 1 hari jea huhu. Hei Bnyaknye homework sape yg baikhati buatkn boleh? Nt zana guna pos laju haha. Yelah , calon PMR kena bnyk buat latihan , yelahh cikgu semua guru nk ank murid dia berjaya en? yelah cekgu saya akn selesaikan homework secepat mungkin lepastuh boleh lah Enjoy huahua. Mcm tk puas jeh tidur mlm tadi sebab malam td adik kejut den, nk kencingg. Haha tekejut gak dea suruh bngun bukk lampu nseb lah aku tak tidur mati haha. Kalau tidur mati dh telepas agknyea , haha. Zana nk taknak kenalah pergi bukk lampu pastuh tdur balek pndai-pndailah cmne nk tutup lmpu blek. Enth-ntah tk tutup pun lmpu mlm td hewhew , ish-ish membzir amaln syaitan. Tktahu lh kalau ad makhluk Allah yg tutupkan hihi. Holiday tak kemana-mana ke readers? ajklah g mana-mana dpt lah ketenngan , kepala dh serabut dgn homework uhh hee. Yg tak g mane-III tuh mesti ad kelas tusyen ke or maybe buzy right? takpelah rehat kat rumh jelah hehek. Okayy jugaks. Niih dh mandi belum ? haha. Happpy Holidays. Okaylah readers nt post lgi kbye :-)